4 aprilie 2014

Rehau


Profil Rehau - Provenienta Germania

Rehau euro 70 - 5 camere ,grosime 70 mm (7 cm )
                      - Coeficient termic 1,1 - 1,3 W/mk

Rehau Briliant  - 5 camere , grosime 70 mm (7 cm)
                      - Coeficient termic 1,1 - 1,3 W/mk

Rehau Geneo   - 6 camere , grosime 86 mm (8,6 cm )
                      - Coeficient termic 0,8 - 1 W/mk

      La noi in oras , si nu numai e la moda sa fii inselat ! Asa ca va sfatuiesc daca alegeti acest profil sa fiti foarte atenti ce comandati si ce ve-ti primii .
      Va dau un sfat in cazu asta cel mai bine e sa apelati la firmele cele mai vechi din oras pentru a scadea sansele de a fii inselati. Personal am auzit astfel de cazuri , cand ceri briliant si ti se aduce euro.

Raport Calitate/pret Bun , Aveti MARE ATENTIE LA CE CUMPARATI/PRIMITI !!!

  VA RECOMAND FIRME VECHI ! 

Pareri gasite pe forumuri , site-uri de anunturi ! 
(legate de profilul Rehau)

"Asta da teapa, sa crezi ca un profil de clasa B, produs in Polonia, cum este seria euro 86 de la Rehau, este mai bun decat un profil de clasa A produs in Germania, este dovada "inocentei" supreme.
Seriile "euro 70,86" si "euro brilliant" de la Rehau, nu pot fi comparate cu nici o serie de la Veka, Veka are toate seriile de clasa A si se produce exclusiv in Germania.
Rehau are profile comparabile cu seriile de la Veka dar pe acestea nu scrie nimic decat Rehau, nu exista nici un euro." Sursa Kudika , Scris de Redguard.


"Poate cineva sa-mi spuna daca exista usi termopan care sa functioneze perfect(sa nu se blocheze, lase etc) dupa cativa ani? Bunica-mea a pus Rehau si dupa cateva luni nu mai puteai inchide usa decat daca trageai tare de ea. " Sursa Softpedia , Scris de adadoi."alinvasile007, pe 29 ianuarie 2013 - 16:29, a scris:
salut tuturor,
doresc să aflu din experienţa celor care postează aici câteva informaţii/caracteristici pozitive/negative despre profilul Rehau Euro Design 86 plus,  - în afară de cele postate pe site-urile oficiale,-  s-ar comporta bine vreo 30 de ani cu un tripan de 44-50 ?
Întreb asta deoarece nu am văzut recenzii despre acest profil în paginile citite până acum,  şi eu îl văd ca fiind printre cele mai de sus profile !!!!
De asemenea nu prea există în oferta firmelor de profil - de ce ?
mulţumesc anticipat pentru vreun eventual răspuns.

   Este un profil low cost din gama profilelor de 6 camere , prin prisma :
- lipsa garniturii centrale
- coeficient de transfer termic de 1,1 w/m2k
   Profilele de 6 camere din categoria premium au  garnitura centrala si coeficient termic de 1 w/m2k si chiar sub."

Sursa Softpedia , Scris de Bengal